Matematik

Diffenrentialregning

23. november 2020 af MimiJac - Niveau: B-niveau

Hvordan differentieres denne?

Når jeg prøver at udregne den med mit CAS værktøj siger den blot 0. 

f(x)=\frac{9560}{1+4,6*e^{-0,0898x}}


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2020 af mathon

        \small \small \small \begin{array}{lllll} f{\, }'(x)=9560\cdot \frac{-1}{\left ( 1+4.6\cdot e^{-0.0898x} \right )^2}\cdot 4.6\cdot e^{-0.0898x}\cdot \left ( -0.0898 \right )=\frac{3949.04\cdot e^{-0.0898x}}{\left ( 1+4.6\cdot e^{-0.0898x} \right )^2} \end{array}


Svar #2
23. november 2020 af MimiJac

Burde Wordmat ikke kunne udregne den??


Skriv et svar til: Diffenrentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.