Matematik

Forventede gevinst (sandsynlighed)

25. november 2020 af Elliotalderson - Niveau: Universitet/Videregående

Kan man få et lille hint til hvordan a) kan bestemmes? (forventede gevinst). Er lidt i tvivl om det er pr spin opgaven spørger om eller andet

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: opg4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2020 af peter lind

Det er en binomialfordeing med n = 1 og p=½


Svar #3
25. november 2020 af Elliotalderson

hvordan er p=1/2, hvis det første dusin udgør 12/37?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2020 af peter lind

Undskylddu har ret i at p=12/37


Svar #5
25. november 2020 af Elliotalderson

Har man ikke også brug for det ønskede antal succeser for at opskrive binomialfordelingen?

Brugbart svar (1)

Svar #6
25. november 2020 af janhaa

E(X) = 20*(12/37)


Skriv et svar til: Forventede gevinst (sandsynlighed)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.