Matematik

f(x)=3x+1 og g(x)=(3x+1)^5

25. november 2020 af Cecilie567 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen kan hjælp?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2020 af janhaa

og?


Svar #2
25. november 2020 af Cecilie567 (Slettet)

bestem f'(x) of g'(x)


Svar #3
25. november 2020 af Cecilie567 (Slettet)

 

Svar #4
25. november 2020 af Cecilie567 (Slettet)

#1

og?

Bestem f'(x) og g'(x) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2020 af janhaa

#0

Nogen kan hjælp?

f ' (x) = 3

g ' (x) = 3*5*(3x+1)4


Svar #6
25. november 2020 af Cecilie567 (Slettet)

#5
#0

Nogen kan hjælp?

f ' (x) = 3

g ' (x) = 3*5*(3x+1)4

Kan du venligst forklare hvorfor sat du (3x+1) istedet for x?


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. november 2020 af ringstedLC

#6: g(x) er en sammensat funktion.

\begin{align*} g(x) &= (3x+1)^5 \\ &= h\bigl(j(x)\bigr)\;,\;h(x)=x^5\;,\;j(x)=(3x+1) \\ g'(x) &= h'\bigl(j(x)\bigr)\cdot j'(x) \end{align*}


Skriv et svar til: f(x)=3x+1 og g(x)=(3x+1)^5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.