Matematik

Linje og Parameterfremstilling

03. december 2020 af dennis13434 - Niveau: B-niveau

En linje er bestemt ved parameterfremstillingen

    s(t)=(1,1)+t*(4,3)

a) Bestem koordinatsættet til det punkt på linjen, hvor 
t = 3;


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2020 af mathon

                   \small s(3)=\left ( 1+3\cdot 4,1+3\cdot 3 \right )


Skriv et svar til: Linje og Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.