Matematik

hvordan tegner man graf

03. december 2020 af nutellaelsker - Niveau: C-niveau


Hej hvordan laver man grafen i opgave 8a? 

Som i kan se på det her billede har jeg prøvet at lave grafen, men jeg synes bare den ser mærkelig ud og gange tegne er der ikke i funktionen oppe øverst på venstre hjørne hvor der står algebra vindue. Halp :-)



 

Vedhæftet fil: Skærmbillede (275).png

Svar #1
03. december 2020 af nutellaelsker

her det andet billede

Vedhæftet fil:Skærmbillede (273).png

Svar #2
03. december 2020 af nutellaelsker


Svar #3
03. december 2020 af nutellaelsker


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. december 2020 af ringstedLC

GG skriver ikke gangetegn mellem tal/var. og parenteser.

Grafen er rigtig, men vises kun delvist. x = tid i minutter og y = højde i meter, så overvej  om skaleringen af GG's akser er passende. Skalering: Højreklik på "Tegneblok". Vælg "xAkse : yAkse og vælg fx "1 : 1000".


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. december 2020 af janhaa

b)

f ' (x) = 0

x = 16,17 (min)

f(16,17) = 9718,2 (m)


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. december 2020 af janhaa

c)

f(x) =0

x = 65 (min)


Svar #8
04. december 2020 af nutellaelsker

Hey tusind tak for hjælpen Janhaa og ringstedLC


Skriv et svar til: hvordan tegner man graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.