Matematik

DIFFERENTIALLIGNINGER AF 1. ORDEN (Hjælp --> mathon )

03. december 2020 af Matfuckdk - Niveau: A-niveau

Sidder fast med denne sidste øvelse for i aften, men kan ikke komme videre 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2020 af janhaa

1.

\int dC = 37,5 \int dt\\ C=37,5t+k

C(0) = k=350

C(t) = 37,5t + 350

C(t)= 1000 =37,5 + 350

t = 17,33 (min)

C(t) = 2000

t =44 (min)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2020 af janhaa

2.

\int \frac{dC}{53,25-0,045C}=\int dt\\ \\ -22,22\ln|{53,25-0,045C}|=t+k\\ etc...


Skriv et svar til: DIFFERENTIALLIGNINGER AF 1. ORDEN (Hjælp --> mathon )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.