Matematik

Bestem tallene b og c

04. december 2020 af merefortabtendfortabt - Niveau: A-niveau

Halløj derude

Jeg har en aflevering for, og jeg forstår simpelthen ikke hvordan jeg skal løse den her opgave. Derfor vil jeg sætte meget stor pris på det, hvis der var en som gad hjælpe mig...
Jeg har forstået så meget som, at jeg skal have noget differentieret, men forstår simpelthen ikke hvordan jeg kommer i gang


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2020 af janhaa

a)

f ' = -2x

g ' = 4x+b

f ' (1) = -2 = 4+b

b = -6


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2020 af janhaa

a)

f(1) = g(1) = 2-6b+c = -1

2 -6 + c = -1

c = 3


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2020 af janhaa

b)

toppkt i origo (0,0)


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2020 af janhaa

c)

g(x) = 0

x=0,63

x=2,37


Svar #5
04. december 2020 af merefortabtendfortabt

Feedt, tusind tak for hjælpen!


Svar #6
04. december 2020 af merefortabtendfortabt

#1

a)

f ' = -2x

g ' = 4x+b

f ' (1) = -2 = 4+b

b = -6

Har faktisk et hurtigt spg, hvorfor sætter man f' og g' lig med f'(1)???


Brugbart svar (1)

Svar #7
04. december 2020 af janhaa

Likt tangeringspunkt

Skriv et svar til: Bestem tallene b og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.