Matematik

PMF af XY givet fælles fordeling af X,Y

05. december 2020 af TheNicken99 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej SP.

Givet tabellen for den fælles fordelings af  p(x,y) , som ses af vedhæftede billede (jeg har selv beregnet de røde værdier). Skal jeg finde pmf'en af  X\cdot Y

1) Er mine udregninger med rød korrekt?

2) Hvordan finder jeg pmf'en af  X\cdot Y?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2020 af matemate

Det der står med rød er korrekt, da summen 0.6+0.4=1 og 0.4+0.15+0.45=1.

mht 2) så er det lige til, og da kan du vise at P(X*Y=-1)+..+P(X*Y=3) = 1


Skriv et svar til: PMF af XY givet fælles fordeling af X,Y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.