Matematik

Blandingsforhold og mærkelig opgave, hjælp!

09. december 2020 af Gabri1322 - Niveau: 8. klasse

Hej, 

Jeg har vedhæftet en fil med 2 opgaver, jeg simpelthen ikke kan finde ud af. Håber i vil hjælpe ((:

Vedhæftet fil: Matematik hjælp.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2020 af mathon

           \small \left \{ 200+300\cdot 3,300+250\cdot 3,300+300\cdot 3 \right \}=\left \{ 1100,1050,1200 \right \}


Svar #3
09. december 2020 af Gabri1322

#2

Tusind tak! Ved du hvordan man løser den anden opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2020 af mathon

         \small \small \begin{array}{llll} \textbf{Saftevand:}\\& \begin{array}{llll} \textup{Blandingsforhold:}\\& \begin{array}{llll} \textup{saft}:\textup{vand}=1:5 \end{array} \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: Blandingsforhold og mærkelig opgave, hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.