Kemi

Natriumchlorid til fremstilling

10. december 2020 af vienberg96 - Niveau: C-niveau

på et laboratoruim skal en laborant fremstille 35m ml af en opløsning af natruimchlorid med stofmængdekoncentrationen 0,500 mol/L 

hvor mange gram natriumchlorid skal anvendes til fremstillingen af opløsningen? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2020 af mathon

               \small \begin{array}{llllll} m=n\cdot M=V\cdot c\cdot M=\left (0.035\;L \right )\cdot \left ( 0.500\;\frac{mol}{L} \right )\cdot \left (58.44\;\frac{g}{mol} \right ) \end{array}


Svar #2
10. december 2020 af vienberg96

kan du muligevis hjælpe mig med resten af min opgave ? 


Svar #3
10. december 2020 af vienberg96

nogen der kan hjælpe med resten :)


Skriv et svar til: Natriumchlorid til fremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.