Matematik

P-værdi for forskel på to gennemsnit

11. december 2020 af kris022g - Niveau: A-niveau

Hvordan udregner jeg p-værdien for forskellen i gennemsnit i to forskellige grupper, når jeg kender gruppernes population og konfidensintervallet for gennemsnittet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2020 af peter lind

kom med hele opgaven gerne som en billedfil


Svar #2
11. december 2020 af kris022g

"The rate of reduction in SARS-CoV-2 viral load was 0.24 (95% CI 0.03 to 0.46) log10 RNA copies/mL/24 h in group 1 (n=27) and 0.14 (95% CI −0.10 to 0.37) log10 RNA copies/mL/24 h in group 2 (n=26)". Jeg ved, at den tilhørerende p-værdi for forskellen i de to gennemsnit er p=0,51.

Jeg skal beregne p-værdien, hvis jeg fremskriver samme forskel for en population på 202 i stedet for 53. 


Skriv et svar til: P-værdi for forskel på to gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.