Fysik

Forsøg - frit fald med luftmodstand

12. december 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

hej, er der nogen der har lavet nedenstående forsøg der kan hjælpe? eller nogen der har styr på lige dette emne

https://www.matematikfysik.dk/fys/oevelser/B_fald_med_luftmodstand.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2020 af MandenMedMangeHatte

Hvad har du problemer med?


Svar #3
12. december 2020 af annekatrine57

jeg har problemer med teorien i forsøget:

Teori: Her skal du skrive et sammenhængende afsnit om teorien vi skal bruge i forsøget. (Dvs. ikke punktopstillet eller ) Du skal præsentere Newtons love og bruge dem til at besvare spørgsmålene fra vejledningen: 1) Prøv med udgangspunkt i model a) eller b) at forklare, hvorfor dette nødvendigvis må ske? Forklar med ord.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2020 af janhaa

#3

jeg har problemer med teorien i forsøget:

Teori: Her skal du skrive et sammenhængende afsnit om teorien vi skal bruge i forsøget. (Dvs. ikke punktopstillet eller ) Du skal præsentere Newtons love og bruge dem til at besvare spørgsmålene fra vejledningen: 1) Prøv med udgangspunkt i model a) eller b) at forklare, hvorfor dette nødvendigvis må ske? Forklar med ord.

b)
F=mg=ma=m\frac{v^2}{r}


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2020 af janhaa

a)

F=ma=m\frac{\Delta v}{t}


Svar #6
13. december 2020 af annekatrine57

når du skriver a og b? hvad mener du helt konkret


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. december 2020 af ringstedLC

På side 1 har du to mulige modeller; a) (Model 1) og b) (Model 2).


Skriv et svar til: Forsøg - frit fald med luftmodstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.