Matematik

tag på et hus

15. december 2020 af faxemanden1337 - Niveau: 7. klasse

Et udhus med fladt tag er 4,5 m langt og 3,8 m bredt. Taget går 10 cm ud over væggen hele vejen rundet.

b. En nat falder 16 cm sne. Hvor mange m3 sne vil der ligge på taget?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2020 af janhaa

V=4,7*4*0,16 m = 3,01 m3


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2020 af Capion1

# 0
Ekstra spørgsmål her op til jul:
Iflg. Københavns Universitets oplysninger:
Nyfalden sne på Grønlands indlandsis har en massefylde på omkring 50-70 kg/m3 - blot 5-7% af vands massefylde, som er 1000 kg/m3.
Hvor meget vejer sneen på taget, mindst, højst?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2020 af janhaa

m = d*V = (60 kg/m3)*3,01 m3 = 180,6 kg


Skriv et svar til: tag på et hus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.