Matematik

Trekanter

20. december 2020 af Antoncolding - Niveau: C-niveau

Jeg forstår ikke helt denne opgave, men skal helst bruge en af sinus eller cosinus relationen (og det er til de begge trekanter), skal aflever den i dag så det vil være en stor hjælp:))


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. december 2020 af mathon

           \small \small \begin{array}{llllll} 1.\\& \begin{array}{llllll} \textup{line\ae re forhold:}&\frac{\left | BC \right |}{\left | EF \right |}=\frac{4}{10}=0.4\\\\&\left | AC \right |=25\cdot 0.4&=&10\\\\& \left | DE \right |=\frac{8}{0.4}&=&20 \end{array}\end{array}


Svar #3
20. december 2020 af Antoncolding

Mange taak


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.