Matematik

Omskrivning af brøk eller udregning?

21. december 2020 af Alrighty - Niveau: B-niveau

Der står at jeg skal omskrive opgaven (vedhæftet) men de har sat resultatet til 16. Er det ikke bare resultatet, istedet for en omskrivning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. december 2020 af StoreNord

?


Svar #2
22. december 2020 af Alrighty

Ops, her er den

Vedhæftet fil:nr4.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. december 2020 af ringstedLC

Hvis du omskriver og reducerer med disse regler, skal du få 16.

\begin{align*} a^{0}=1\Rightarrow a^{0}\cdot b^{\,-n} &= b^{\,-n} \\ \left ( \frac{a}{b} \right )^{\!-n} &= \frac{a^{-n}}{b^{\,-n}} \\ a^{-n} &= \frac{1}{a^{n}} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. december 2020 af StoreNord

Og alting i nul'te er een.


Skriv et svar til: Omskrivning af brøk eller udregning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.