Matematik

Kender du primtallene?

25. december 2020 af Capion1 - Niveau: 8. klasse

Udfyld kassens seks rum, fra venstre mod højre, med ét bogstav i hvert rum.
Omsæt følgende små lette regnestykker til bogstaver, idet A = 1, B = 2, ... , Å = 29 .

          |   |   |   |   |   |   |

Rum nr. 1       Hvad hedder det fjerde primtal?
Rum nr. 2       Hvad er produktet af det andet og det tredje primtal?
Rum nr. 3       Hvad er kvadratet på det første primtal?
Rum nr. 4       Hvad er produktet af det første og det tredje primtal?
Rum nr. 5       Hvad er produktet af det andet og det fjerde primtal?
Rum nr. 6       Hvad er produktet af kvadratet på det første primtal og det andet primtal?

Skal løses senest den 26. december kl. 23:59:59
Nås det ikke, gemmes opgaven til 28. november 2021 kl. 00:00:00     


Brugbart svar (3)

Svar #1
25. december 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

Jeg har løst den. Hvad skal jeg efterfølgende når jeg fik gjort det?


Svar #2
26. december 2020 af Capion1

Hvad skal der så stå i kassen?
Mere er der ikke.


Brugbart svar (2)

Svar #3
26. december 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

#2

Der skal stå "god jul" i kassen. Tak & i ligemåde! :-) (-:


Svar #4
26. december 2020 af Capion1

# 3
Du lever godt op til dit brugernavn og tildeles hermed en karakter i det højere niveau.


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. december 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

#4

Haha, tak! Nu har jeg ændret mit brugernavn fordi jeg synes mit nye brugernavn er meget federe! 


Skriv et svar til: Kender du primtallene?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.