Matematik

Hvordan finder man forskriften for en funktion hvor jeg kun har facit?

02. januar 2021 af MemeLord69 - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen. 

Jeg ville høre om det var muligt at få noget hjælp til en af mine opgaver. 

Mit problem er at jeg ikke kan finde ud af hvordan jeg skal finde forskriften. 

Vedhæftet fil: Matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2021 af mathon

Ingen opgave vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. januar 2021 af StoreNord

Næh, kun en tom side; men så  er der jo ingen problemer.      :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. januar 2021 af mathon

                 \small \begin{array}{lllll} \textup{voksende}\\ \textup{eksponentiel funktion:}&f(t)=f(0)\cdot e^{kt}=f(0)\cdot 2^{\frac{t}{T_2}}\\\\ \textup{halveringstid:}&T_2=\frac{\ln(2)}{k} \end{array}


Svar #4
03. januar 2021 af MemeLord69

Forstår det ikke helt for jeg har lavet et word, gemt det og så vedhæftet det men det virker slet ikke


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. januar 2021 af ringstedLC

Vedhæft et billede af opgaven og dine beregninger.


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. januar 2021 af StoreNord

Hvis du har billedet af opgaven på din skærm, skal du højreklikke på det og vælge "gem som" og angive et navn. Billedet havner i mappen "Overførsler" eller måske i mappen "Billeder".
Bagefter kan du så prøve at vedhæfte det til dit indlæg.


Skriv et svar til: Hvordan finder man forskriften for en funktion hvor jeg kun har facit?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.