Matematik

Isolér c

03. januar 2021 af Alrighty - Niveau: C-niveau

Hvordan isolerer jeg c i den vedhæftede fil?

Vedhæftet fil: nr9.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2021 af ringstedLC

Reducer og flyt rundt!


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2021 af mathon

                       \small \begin{array}{llllll} 2-3+c=0\\\\ -1+c=0\\\\ c=1 \end{array}


Skriv et svar til: Isolér c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.