Matematik

Udregning af diskriminant

05. januar 2021 af Alrighty - Niveau: B-niveau

Ligningen lyder 2x2-16x+30=0

d=b2-4ac=(-16)2-4*2*30

Hvordan kan det være, at potensen er uden for parentesen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2021 af Poseidon1

Fordi b= -16, og når du skal udregne (b)2= (-16)2


Skriv et svar til: Udregning af diskriminant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.