Fysik

Impuls

06. januar 2021 af EmilJensen11 - Niveau: A-niveau

Hej, skal man ikke bruge denne formel:


m1*v1 + m2*v2 = m1*u1 + m2*u2

men er ret lost i og med man de går mod hinanden


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2021 af Onana000

Kan du lige uddybe? 


Svar #2
06. januar 2021 af EmilJensen11

Nej 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2021 af mathon

              \small \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Centralt, elastisk st\o d:}\\& \begin{array}{lllll} m_1\cdot u_1=m_1\cdot v_1+m_2\cdot v_2-m_2\cdot u_2 \\\\ u_1=\frac{m_1\cdot v_1+m_2\cdot v_2-m_2\cdot u_2}{m_1}\\\\ u_1=v_1+\frac{m_2}{m_1}\cdot v_2-\frac{m_2}{m_1}\cdot u_2\\\\ u_1=v_1+\left ( v_2-u_2 \right )\cdot \frac{m_2}{m_1}\\\\\\ u_1=\left ( 5.5\;\frac{m}{s} \right )+\left (\left ( 2.5\;\frac{m}{s}\right)-\left ( 3.9\;\frac{m}{s} \right ) \right )\cdot \frac{2.4}{1.6}=3.4\;\frac{m}{s} \end{array}\end{array}


Skriv et svar til: Impuls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.