Fysik

Fysik eksamensopgave!!!!

06. januar 2021 af Hjælposvidør - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp

Jeg skal finde en promstilling og måske et forsøg jeg kan bruge til at undersøge problemet. Helst indefor noget med krafter, energi og tryk.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2021 af janhaa

p = F/A

C = Q/(m*delta T)

E = C*m*delta T


Skriv et svar til: Fysik eksamensopgave!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.