Matematik

Bestem overfladet opg a og c

11. januar 2021 af Elninoo - Niveau: A-niveau

En som kan hjælpe med denne opgave?
Har løst B. Ved ikke hvordan jeg lige løser A og C tusind tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2021 af PeterValberg

a) du indsætter x = 30 og y = 20 i forskriften og beregner A(30, 20)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2021 af AMelev

c) Se FS side 33 (197) & (198).


Svar #4
11. januar 2021 af Elninoo

Hvis jeg skal finde det stationære punkt? Så prøver jeg lige at gøre det to sek


Svar #5
11. januar 2021 af Elninoo

Det ser ud til at punktet at det ikke er et stationært punkt. Hm Ellers er det mig som har misforstået dig #3


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. januar 2021 af AMelev

Du skal finde det stationære punkt ved at løse A'x(x,y) = 0 og A'y(x,y) = 0, jf (197).


Svar #7
12. januar 2021 af Elninoo

Men er det ikke det som jeg har gjort her? Se nedstående 


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. januar 2021 af AMelev

Jo, men da du regner afrundet, og så får du det ikke som stationært punkt med art(....).
Prøv med x0 = y0 = 125/3.


Skriv et svar til: Bestem overfladet opg a og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.