Matematik

Enkel log

14. januar 2021 af 86318010 - Niveau: A-niveau

Udtryk følgende som en enkel log:

log x-2 log y+5 log z


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2021 af mathon

Skriv med éntydig notation.


Svar #2
14. januar 2021 af 86318010

Hvad betyder det? 
er det så bare 

log(x-2y+5z)?


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. januar 2021 af Sveppalyf (Slettet)

log(x) - 2log(y) + 5log(z) =

log(x) - log(y2) + log(z5) =

log(x*z5/y2)


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. januar 2021 af mathon

formentlig:
                       \small \begin{array}{llllll} \log(x)-2\log(y)+5\log(z)=\log(x)-\log(y^2)+\log(z^5)=\log\left ( \frac{x\cdot z^5}{y^2} \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. januar 2021 af Eksperimentalfysikeren

log x-2 log y+5 log z er entydig og #3 er korrekt omskrevet her fra.


Skriv et svar til: Enkel log

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.