Matematik

sandsynlighed

15. januar 2021 af Ladora (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, har denne opgave, men ved ikke hvordan jeg skal løse den.

Jeg har kommandoerne BinomialPdf og BinomialCdf, men ved ikke hvilken af dem


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2021 af janhaa

a)

P=0,93^{20}=0,234


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2021 af janhaa

P(defekt) = 0,07

P(X \geq 2) = 1 -P(0)-P(1)


Svar #3
15. januar 2021 af Ladora (Slettet)

#2

P(defekt) = 0,07

P(X \geq 2) = 1 -P(0)-P(1)

Hvad er sannsynligheden så ved 1-P(0)-P(1)


Skriv et svar til: sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.