Matematik

Sandsynlighed mønter, haster

15. januar 2021 af Ladora (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, kan nogen hjælpe med denne? Ved ikke hvordan jeg gør


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2021 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n=20 og p = 0,93


Svar #3
15. januar 2021 af Ladora (Slettet)

#2

Det er en binomialfordeling med n=20 og p = 0,93

Skal man bruge kommandoerne BinomialPdf eller BinomialCdf?


Svar #4
15. januar 2021 af Ladora (Slettet)

Eller hvad er "r"?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2021 af Sveppalyf (Slettet)

Hvis du sætter p til 0,93, altså sandsynligheden for at telefonboksen virker, så skal du finde

1) P(X=20)

2) P(X≤18)


Svar #6
15. januar 2021 af Ladora (Slettet)

Ved ikke hvordan jeg gør :( er ikke sikker på hvadd P(X=20) og P(X<=18) betyer :(


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. januar 2021 af peter lind

Jeg kender ikke binomialpdf eller binomialCdf, så jeg kan ikke svare på det

.Du kan også bruge formel 188 side 31 i din formlsamling


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. januar 2021 af Sveppalyf (Slettet)

X=antal mønttelefoner der virker

1)

P(X=20) dvs. sandsynligheden for at antallet af mønttelefoner der virker er 20, altså at de alle virker.

Jeg tror man skriver: binompdf(20, 0.93, 20)

2)

P(X≤18) dvs. sandsynligheden for at der højst er 18 af mønttelefonerne der virker.

Jeg tror man skriver: binomCdf(20, 0.93, 0,18)


Skriv et svar til: Sandsynlighed mønter, haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.