Matematik

Feedback på besvarelse

16. januar 2021 af dennis13434 - Niveau: B-niveau

Hej derude.

Vedlagt besvarelse.

Kunne godt tænke mig noget feedback på mit svar, og om det vil være okay i en aflevering?.

- Mvh 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2021 af ringstedLC

Næsten korrekt (igen) og nydeligt opstillet:

- Den rette linje har ikke stamfunktionen ... Den er noget helt andet.

Du kunne have brugt (som i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1994227#1994238) at:

\begin{align*} \binom{x}{y} &= \binom{x_0}{y_0}+t\cdot\vec{\,r}\;,\;\vec{\,r}=\binom{r_1}{r_2}\;,\;t\in \mathbb{R} \\ y &= \frac{r_2}{r_1}\cdot (x-x_0)+y_0 \end{align*}

Anvendt:

\begin{align*} \binom{x}{y} &= \binom{-3}{18}+t\,\binom{2}{-3}\;,\;t\in \mathbb{R} \\ y &= -1.5\cdot (x-(-3))+18 \\ y &= -1.5x+13.5 \end{align*}


Svar #2
17. januar 2021 af dennis13434

Hvis jeg udelader det med stamfunktionen, vill min egen besvarelse så kunne gå?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2021 af ringstedLC

#2: Ja, der er jo ikke flere indvendinger.


Skriv et svar til: Feedback på besvarelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.