Fysik

Fysik Bølgelængde

19. januar 2021 af dknfnunrvin - Niveau: C-niveau

Har problemer med at udfylde dette skema i min fysik aflevering kan jeg få hjælp?

Mvh 


Svar #1
19. januar 2021 af dknfnunrvin

BIllede er vedhæftet 


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2021 af mathon

             \small \begin{array}{lllll} \textbf{Brug}\\&& f\cdot T=1\\& \textup{og}\\&& v=\lambda \cdot f \end{array}


Skriv et svar til: Fysik Bølgelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.