Matematik

Stamfunktion

25. januar 2021 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Jeg fik stamfunktionen til f at være In(x^2+1) men hvordan finder jeg ud af om grafen for In(x^2+1) går gennem P(0,8)

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2021 af mathon

                       \small \small \small \begin{array}{llllll} F(x)=y=\ln(x^2+1)+k \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2021 af janhaa

F(0) = 8

k = 8


Svar #3
25. januar 2021 af javannah5

#2
F(0) = 8

k = 8

Hvordan skal det se ud?

Svar #4
25. januar 2021 af javannah5

Mit gæt
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2021 af janhaa

#4 Mit gæt


y=\ln(x^2+1)+8


Svar #6
25. januar 2021 af javannah5

Jeg fik det til at være 8
Hvad er det som det fortæller?

Svar #7
25. januar 2021 af javannah5

???


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. januar 2021 af StoreNord

F(x)=y=\ln(x^2+1)+k
Hvis:
            F(0)=\ln(0^2+1)+k =8
så er k=7


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. januar 2021 af janhaa

#8

F(x)=y=\ln(x^2+1)+k
Hvis:
            F(0)=\ln(0^2+1)+k =8
så er k=7

ln(1) + k = 8

k = 8


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.