Matematik

kombinatorik

26. januar 2021 af HTXS - Niveau: A-niveau

Skal bestemme de følgende fakulteter, har lavet opgave a, men er i tvivl om b og c. (vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2021 af janhaa

b)\\ \frac{(n+1)n!}{n!}=n+1


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2021 af janhaa

c)

\frac{(n-1)!}{(n+1)n(n-1)!}=\frac{1}{n(n+1)}


Svar #3
26. januar 2021 af HTXS

#2

c)

\frac{(n-1)!}{(n+1)n(n-1)!}=\frac{1}{n(n+1)}

mange tak, forstår b'eren nu, men ikke helt c'eren? :D


Svar #4
26. januar 2021 af HTXS

Har fået forståelsen nu, mange tak!


Skriv et svar til: kombinatorik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.