Fysik

hjælp søges hurtigt.

30. januar 2021 af halla4600 - Niveau: C-niveau

en beholder med flydende nitrogen ved sit kogepunkt tilføres energien ??=1930J. Hvor meget nitrogen fordamper der?

hjælp tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2021 af MandenMedMangeHatte

Hvor er dit eget forsøg?


Svar #2
30. januar 2021 af halla4600

Har prøvet og bruge formlen E=c*m*deltaT men synes ikke jeg har fået det rigtige svar.

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2021 af ringstedLC

Nitrogenen er ved et faseskift:

\begin{align*} E &= L_f \cdot m_f \\ m_f &= \frac{E}{L_f}\;,\;m_f<m_N \end{align*}


Skriv et svar til: hjælp søges hurtigt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.