Matematik

Berening af manglende sider og vinkler i en trekant

01. februar 2021 af michellereinhold - Niveau: A-niveau

jeg har fået til opgave at finde de manglende sider og vinkler I trekant 1 og 2, men hvordan gør jeg det?

A i trekant 1 er vel 25, da der skal være 180 grader i en trekant.

Billede vedhæfet.

håber I kan forklare og hjælpe:)

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2021 af janhaa

sinus, cosinus, tangens og pythagoras


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. februar 2021 af janhaa

trekant 2:

|BC|= 28,1


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. februar 2021 af janhaa

trekant 1:

tan(65) = |AC|/86

|AC| = 184,4

|AB|= 203,5


Svar #4
01. februar 2021 af michellereinhold

#2

trekant 2:

|BC|= 28,1

Men hvordan kommer du frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. februar 2021 af janhaa

#4
#2

trekant 2:

|BC|= 28,1

Men hvordan kommer du frem til det?

A-level?

read your book


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. februar 2021 af janhaa

#4
#2

trekant 2:

|BC|= 28,1

Men hvordan kommer du frem til det?

pythagoras of course


Skriv et svar til: Berening af manglende sider og vinkler i en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.