Matematik

ligning for linje

02. februar 2021 af hehehehehelp - Niveau: B-niveau

er der nogle der er søde at hjælpe mig med nedenstående?:)

det ville være nemmest hvis i forklarede step by step

tusind tak på forehånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2021 af janhaa

\tan(60^o)=\frac{y}{10}\\ \\y=10\sqrt{3}

\\Y=-\sqrt{3}x+10\sqrt{3}


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2021 af AMelev

                      

Se din formelsamling side 13 (62) inkl. figur (giver dig b) samt (66) (giver dig a).
 


Skriv et svar til: ligning for linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.