Matematik

Konstruer en tegning

06. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogen, der kan hjælpe med at løse denne opgave? Jeg har selv lidt svær med at løse den i Geogerba.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2021 af ringstedLC

Konstruer AB. C skal have afstanden "8" til A og "6" til B ⇒ C er skæringen mellem to cirkler...


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2021 af mathon

                     \small \begin{array}{lllll} \textbf{Vinkelkontrol:}\\& \angle A=48.5\degree\\\\& \angle B=92.9\degree\\\\& \angle C=38.6\degree \end{array}


Svar #3
06. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Hvordan nåede du frem til det med vinklerne?

Brugbart svar (1)

Svar #4
06. februar 2021 af ringstedLC

#3: En vinkel i en trekant med tre kendte sider ⇒ cosinusrelationer.


Skriv et svar til: Konstruer en tegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.