Matematik

Konstruer en tegning

07. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Hvordan skal jeg konstruer en målfast tegning af ABC? Jeg har prøvet, men jeg har ret svært med den. Hvordan kan det løses i geogebra?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. februar 2021 af peter lind

Tegn den vandrette linjestykke c = AB

tegn en linje gennen A som har vinklen 41,3º. med B

tegn en linje gennem B som har vinklen 71,8º med B

De to linjer skal have hældningskoefficient med forskelligt fortegn

Der hvor de to linjer skærer hinanden er C


Svar #3
07. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Mange tak for forklaringen!


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. februar 2021 af StoreNord


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. februar 2021 af mathon

                                           \small \begin{array}{lllll} a=\frac{5.9}{\sin(41.3\degree +71.8\degree)}\cdot \sin(41.3\degree)\\\\\\ b=\frac{5.9}{\sin(41.3\degree +71.8\degree)}\cdot \sin(71.8\degree)\ \end{array}


Svar #7
07. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Er de to sidste sidelængder så 6.09 og 4.23?


Svar #8
07. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

#4

Jeg har svært ved at konstruere dette i min geogebra. Har du mulighed for at vise mig trin for trin hvordan du har gjort dette?


Svar #9
07. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Ligemeget. Jeg har fundet ud af det! Tak igen.


Skriv et svar til: Konstruer en tegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.