Biologi

Hvordan omdanner man mmol/l til gram?

09. februar 2021 af Aniie3345 - Niveau: A-niveau

Hey nogle der har en formel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af mathon

           mmol/L kan ikke omregnes til gram
men
           til mg/L


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2021 af AngelOneOne

Hej,

m=n\cdot M_{w}

n = stofmængde i mol
m = masse i gram
Mw = molvægt i gram/mol

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #3
09. februar 2021 af Aniie3345

fortår ikke helt, hvordan det skal bruges

5,2 mmol/l kan du hjælpe med dette eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2021 af AngelOneOne

Hej,

Du må vide hvilket stof det er du har 5,2 mmol/L af??

Når du ved det, kan du beregne massen af 5,2 mmol af det stof. Og når du har beregnet massen, ved du dermed at der er x g per liter (eller x mg per liter) af det stof.

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Hvordan omdanner man mmol/l til gram?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.