Matematik

Bestem den spidse vinkel som linjen m danner med førsteaksen

15. februar 2021 af Alrighty - Niveau: B-niveau

En linje m går gennem punktet P og står vinkelret på linjen l

Bestem den spidse vinkel, som linjen m danner med førsteaksen

Kan ikke se hvordan den skal løses. Er der nogle der kan pejle mig i den rigtige retning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2021 af mathon

Du har udeladt linjens ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2021 af mathon

...men alment:

                              \small \begin{array}{llllll} y=a\cdot x+b\\\\ \tan(v)=a\\\\ v=\tan^{-1}\left ( a \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2021 af AMelev

Se FS side 10 (46).


Skriv et svar til: Bestem den spidse vinkel som linjen m danner med førsteaksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.