Matematik

røringspunkter! hjælp

18. februar 2021 af hq02 - Niveau: A-niveau

Hej

nogen der kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2021 af peter lind

se formel 130 side 24 i din formelsamling


Svar #3
18. februar 2021 af hq02

hvordan skal jeg bruge formlen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2021 af peter lind

sæt x = 1 og y = -3 og løs den fremkomne ligning med hesyn til x0


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. februar 2021 af janhaa

f ' (x)=2x=\frac{x^2+3}{x-1}\\ x^2-2x-3=0\\ x=-1,x=3


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. februar 2021 af janhaa

tangenter,

y(t1) = -2x -1

y(t2) = 6x - 9


Skriv et svar til: røringspunkter! hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.