Fysik

Resistans

18. februar 2021 af fridalun - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle som kan hjælpe mig med nedenstående opgaver, der et billede, man skal bare klikke åben i ny fane


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2021 af peter lind

Ikke hvis du ikke oplyser noget om opgaven


Svar #2
18. februar 2021 af fridalun

der er et billede, man skal bare klikke åben billede i ny fane. Der også det her link. Har brug for hjællp til opgave 4) c,d og e

http://htxtermin.eucsj.dk/data/2017/Fysik_A/Fysik_A_August_2017/index.html#


Svar #3
18. februar 2021 af fridalun

Jeg fik a) til 6,85 A og b) til 56,89 ohm


Svar #4
18. februar 2021 af fridalun

...


Svar #5
18. februar 2021 af fridalun

.


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. februar 2021 af ringstedLC

#3:

\begin{align*} I_{eff.} &= 6.85\,\text{A} \\ I_{maks.} &= \;?\,\text{A} \\ R_2 &= 56.89\,\Omega \end{align*}

c) 

\begin{align*} R_1 &= \rho \cdot \frac{L}{A} \\ L &= \frac{R_1\cdot A}{\rho } = \;?\,\text{m} \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Resistans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.