Matematik

Gemmebrættet har 9 låger. Tobias åbner 2 låger helt tilfældigt.

19. februar 2021 af Anonymbruger11 - Niveau: C-niveau

Har brug for hjælp til opgave a).

Når jeg regner det ud, får jeg 72, ikke 36.

Nogen der ved hvad jeg gør forkert?


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. februar 2021 af janhaa

A)

\binom{9}{2}=36


Brugbart svar (2)

Svar #2
19. februar 2021 af janhaa

b)

p=\frac{\binom{5}{2}\binom{4}{0}}{36}=10/36=0,278


Svar #3
19. februar 2021 af Anonymbruger11

#1

A)

\binom{9}{2}=36

tak


Skriv et svar til: Gemmebrættet har 9 låger. Tobias åbner 2 låger helt tilfældigt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.