Matematik

Vektor regning

23. februar 2021 af MimiJac - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med denne opgave? Hvordan beregner jeg hvem der er hurtigt?

Vedhæftet fil: opgave ski.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2021 af janhaa

\vec s_1 \,'(t)=\vec v_1=300

finn t1

så:

\vec s_2\,(t_1)=...


Svar #2
23. februar 2021 af MimiJac

Jeg forstår ikke helt hvad du mener.


Svar #3
23. februar 2021 af MimiJac

Jeg differentiere funktionen og sætter den ligmed 300? Vil du vise et eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2021 af mathon

Det er ikke den differentierede funktion, der skal sættes lig med 300!


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. februar 2021 af mathon

                \small \small \small \small \begin{array}{llllllll}\textbf{a)}\\& \textup{solve}\left(\sqrt{\left (-0.4t+3.5 \right )^2+\left (-10t \right )^2}=300,t \right )\mid t>0&t&=&30.0\\\\\\ &\textup{solve}\left(\sqrt{\left (\cos(3t)-0.5\cdot t+2\right )^2+\left (-0.01t^4 \right )^2}=300,t \right )\mid t>0&t&=&13.2 \end{array}


Svar #7
23. februar 2021 af MimiJac

jeg har fundet frem til t=30 og t=13,2

Men dette er vel ikke længden? Pisten stopper jo først 300 meter nede af bjerget?


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.