Matematik

Ligning for tangenten til grafen i punktet P

23. februar 2021 af hjrac - Niveau: A-niveau

Hej, 
Er det nogen her, der har nemmere ved denne opgave, end jeg har?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2021 af janhaa

y ' = 22*4 = 16

tangent:

y(t) - 5 = 16(x-2)

y(t) = 16x - 27


Skriv et svar til: Ligning for tangenten til grafen i punktet P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.