Matematik

En nem opgave

23. februar 2021 af hjrac - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg har lavet opgave a, men jeg kan ikke finde ud af at lave opgave b. Vil I hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2021 af janhaa

b)

(x+2)*(x-5)*e^x=0\\ e^x>0\\ x=-2,x=5


Svar #2
23. februar 2021 af hjrac

Du er virkelig manden, Janhaa! Tak for hjælpen med denne og de andre opgaver. Du er en life saver!!


Skriv et svar til: En nem opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.