Kemi

Forhold mellem masser

23. februar 2021 af MimiJac - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan forklare hvordan forholdene her er udregnet? 

Vedhæftet fil: Forhold.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2021 af mathon

Forholdstal er oftest hele tal.

Måles med det mindste haves:
                                                       \small \begin{array}{lllll}& \left \{ 4.04,8.13,2.6 \right \}/2.6=\left \{ 1.55,3.13,1 \right \}\\\\ \textup{multipliceres med 2}\\\\ \textup{har man:}&\left \{ 1.55,3.13,1 \right \}\cdot 2=\left \{ 3.11,6.3,2 \right \}\\\\ \textup{som afrundet giver:}&\left \{ 3,6,2 \right \} \end{array}


Svar #3
24. februar 2021 af MimiJac

hvorfor ganger du det med 2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2021 af mathon

Forholdstal kan multipliceres med samme tal uden at forholdene ændres.


Skriv et svar til: Forhold mellem masser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.