Matematik

Bestem værdier af t?

25. februar 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har forstået at vektorene er vikelrette på hinanden så jeg kan løse denne ligning "a·b=0"

Hvordan kan jeg løse den ligning på maple? 

Vedhæftet fil: 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2021 af AMelev

                          
Definer de to vektorer
Beregn skalarproduktet dotP(\vec a,\vec b)
Løs ligningen dotP(\vec a,\vec b) = 0 mht. t vha. solve.
 


Svar #2
25. februar 2021 af ENERQIA (Slettet)

#1

                          
Definer de to vektorer
Beregn skalarproduktet dotP(\vec a,\vec b)
Løs ligningen dotP(\vec a,\vec b) = 0 mht. t vha. solve.
 

Hvordan er det nu man bruger "solve" på maple?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2021 af AMelev

Søg på google "løsning af ligning maple".


Skriv et svar til: Bestem værdier af t?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.