Matematik

hvordan integreres -1/x

02. marts 2021 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

Hej, burde det ikke give -ln(x)? men resultat facit siger ln(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2021 af janhaa

du har rett


Svar #2
02. marts 2021 af Amalie1234324

Super tak


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. marts 2021 af ringstedLC

#0 og facit er ikke korrekte:

\begin{align*} \int \!-\frac{1}{x}\,\mathrm{d}x &= -\int \!\frac{1}{x}\,\mathrm{d}x\quad \text{formel (159)} \\ &= -\ln\left |x\right |+k \quad \text{formel (154)} \end{align*}


Svar #4
03. marts 2021 af Amalie1234324

Tak skal i have :)


Skriv et svar til: hvordan integreres -1/x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.