Dansk

En - To - Tre NU!

04. marts 2021 af Hjælpmedlektie - Niveau: 8. klasse

7. Hvilke lighedspunkter og forskelle er der på beskrivelsen af forholdet mellem Cecilies og Nonos kamp mod tutligaerne og Jeppes basketkampe og basketbesværgelser? Brug eventuelt følgende sider: Den første kamp som senior (side 21.24), spillernes roller (side 47-49), basket som ritual og besværgelse (side 106-110, 125-128, 161-163, 166-168). 

PLEASE HJÆLP!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2021 af Moderatoren

Det vil nok hjælpe dig at nærlæse siderne, så du kan finde ligheder og forskelle. De står nemlig på de sider :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2021 af Pasta011

Jeg har skulle svare på et lignende spørgsmål engang. Her er mit svar: 

Deres kampe er ens, på den måde at de begge kæmper for at opnå et mål, og deres kamp kommer til at have betydning for deres liv. Jeppe kæmper på basketballbanen for at score point i kurven. Hvis han klarer sig godt kan han komme til USA og blive professionel og måske endda leve af det. Cecilie kæmper for at overleve kræften og holde humøret oppe. Hun kæmper for livet. 
Jeppe tror at hvis han klarer sig godt på basketballbanen og vinder, så vil Cecilie også klare sig godt i hendes kamp og vinde over kræften. Han kæmper alle sine kampe for hende, og dedikerer alle sine mål til hende. Men det ender med at det er omvendt. Cecilie tabte kampen mod kræften og døde, samtidig med at Jeppe vandt den vigtigste basketballkamp i hans liv. 


Skriv et svar til: En - To - Tre NU!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.