Matematik
Sandsynligehed
Hej er der nogle der har lyst til at regne dette ?
Jeg er lidt presset så det ville være en stor hjælp!
10 kast med terning
P(1 sekser)=
P(2 sekser)=
P(3 sekser)=
P(4 sekser)=
P(5 sekser)=
P(6 sekser)=
Svar #2
05. marts kl. 15:45 af Mariassssssss
I know men vi har fået lov til at regne det lynhurtigt på værktøj, kan bare ikke finde ud af at bruge værktøj
Svar #3
05. marts kl. 15:48 af peter lind
Så skulle du have spurgt om dit CAS værktøj. Det er forskelligt efter hvilket værktøj du har. Slå op i din brugervejledning eller hvad du nu har
Svar #4
05. marts kl. 16:14 af janhaa
#0Hej er der nogle der har lyst til at regne dette ?
Jeg er lidt presset så det ville være en stor hjælp!
10 kast med terning
P(1 sekser)=
P(2 sekser)=
P(3 sekser)=
P(4 sekser)=
P(5 sekser)=
P(6 sekser)=
P: probability
P(1 sekser)
https://www.wolframalpha.com/input/?i=%2810+choose+1%29*%281%2F6%29*%285%2F6%29%5E9
Svar #5
05. marts kl. 16:18 af janhaa
p(2 seksere) = 0,29
https://www.wolframalpha.com/input/?i=%2810+choose+2%29*%281%2F6%29%5E2*%285%2F6%29%5E8
Svar #6
05. marts kl. 16:19 af janhaa
p(3 seksere) = 0,155
https://www.wolframalpha.com/input/?i=%2810+choose+3%29*%281%2F6%29%5E3*%285%2F6%29%5E7
Svar #7
05. marts kl. 16:19 af janhaa
#6p(3 seksere)
https://www.wolframalpha.com/input/?i=%2810+choose+3%29*%281%2F6%29%5E3*%285%2F6%29%5E7
etc...
Svar #8
05. marts kl. 16:20 af janhaa
P(6 seksere) = 0,0022
https://www.wolframalpha.com/input/?i=%2810+choose+6%29*%281%2F6%29%5E6*%285%2F6%29%5E4
Svar #9
05. marts kl. 16:27 af janhaa
#4#0Hej er der nogle der har lyst til at regne dette ?
Jeg er lidt presset så det ville være en stor hjælp!
10 kast med terning
P(1 sekser)=
P(2 sekser)=
P(3 sekser)=
P(4 sekser)=
P(5 sekser)=
P(6 sekser)=P: probability
P(1 sekser)
https://www.wolframalpha.com/input/?i=%2810+choose+1%29*%281%2F6%29*%285%2F6%29%5E9
p(1 sekser) = 0,32
Svar #10
05. marts kl. 19:01 af AMelev
#0 Hvis du i stedet havde brugt 1 min. på at google binomialfordeling sammen med dit CAS-værktøj og brugt 3-4 min på at se video med anvisninger og derefter et par min. på at beregne, så havde du nok lært noget, som du kunne bruge senere, og måske ovenikøbet sparet tid.
Skriv et svar til: Sandsynligehed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.