Fysik

Impulsbevarelse

06. marts 2021 af superhesten - Niveau: B-niveau
Hej

Jeg har vedhæftet et billede af en udregning af impulsbevarelse, forstår ikke hvad der sker i trinnet mellem de til mellemregninger? Bliver der integreret? Og hvis der integreres hvorfor bliver brøken ophævet

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2021 af Soeffi

#0.

\\ \frac{d(p_1+p_2)}{dx}=0 \Leftrightarrow d(p_1+p_2)=0\cdot dx \Leftrightarrow \int d(p_1+p_2)=\int 0\cdot dx \Leftrightarrow p_1+p_2=k

hvor k er en reel konstant

Vedhæftet fil:2002792.jpeg

Svar #2
06. marts 2021 af superhesten

tak for det soefii, giver mere mening nu


Skriv et svar til: Impulsbevarelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.