Matematik

Ligninger Opgave 15 s.43 Vejen til Matematik (Knud Erik Nielsen, Esper Fogh)

07. marts 2021 af ca10 - Niveau: B-niveau

I en lavprisbutik koster 27 kg havregryn 18 kr mindre en 3 kg kaffe, og 1 kg kaffe koster 31 kr mere end 4 kg havregryn.

a) Hvad koster 1 kg kaffe , og hvad koster 1 kg havregryn?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2021 af mathon

\small \begin{array}{cccccccc}& \textbf{kaffe}&&&\textbf{havregryn}&&&\textbf{ligning}\\& 3x&&&27y&&&3x-27y=18\\& x&&&4y&&&x\, \, - 4y\, \, \, \, =31\\\\ \textup{at l\o se:}\\&\begin{matrix} 3x-27y=18\\ x-4y=31 \end{matrix}\\\\ x\textup{ og }y\textup{ er kg-priser} \end{array}


Svar #2
08. marts 2021 af ca10

Der er ikke til at læse svaret


Skriv et svar til: Ligninger Opgave 15 s.43 Vejen til Matematik (Knud Erik Nielsen, Esper Fogh)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.