Matematik

Beregn interval

08. marts 2021 af hjælpmigplsfuck - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har fået denne opgave, men kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skal løse den (selvom jeg desperat har søgt på nettet for hjælp). 

I en calciumanalyse findes følgende resultater:

4,68 mg/L 4,68 mg/L 4,82mg/L
4,87 mg/L 4,22 mg/L 4,29 mg/L

Du ønsker at være 95% sikker på at det resultat du leverer til kunden er rigtigt. Beregn det interval, som du skal oplyse kunden. 

Pls hjælp...


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2021 af janhaa

95 % KI:

\bar x \pm 1,96*\sqrt{\frac{\bar x*(1-\bar x)}{n}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2021 af janhaa

#1

95 % KI:

\bar x \pm 1,96*\sqrt{\frac{\bar x*(1-\bar x)}{n}}


\bar x \pm 1,96*\frac{s}{\sqrt{n}}

s^2=\frac{\sum(x_i -\bar x)^2}{n-1}


Skriv et svar til: Beregn interval

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.